Dödsbostädning
dödsbostädning

Hjälp när du behöver det Som mest: Vår dödsbotädning.

När någon vi älskar går bort kan allting kännas svårt och jobbigt. Vi på Handom AB finns här för att hjälpa till när ditt hem behöver rensas och städas efter en sådan svår tid.

Vi vet att det kan kännas mycket att ta hand om och att det kan vara svårt att tänka på städning mitt i all sorg. Därför finns vi här för att underlätta bördan. Vår vänliga personal är utbildad för att göra städningen så skonsam och försiktig som möjligt.

Hur går det?

  • Kontakt och Bokning: När ni kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller webbplats, bokar ni en gratis hembesök eller för att diskutera era behov av dödsbostädning.

 

  • Gratis Hembesök och Bedömning: Vi organiserar en tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket träffas vi personligen för att se över och bedöma omfattningen av arbetet som behövs. 
  • Skapa en Offert: Efter hembesöket skapar vi en skräddarsydd offert baserad på våra observationer och er behov. Offerten inkluderar vanligtvis en detaljerad beskrivning av tjänsterna som erbjuds samt eventuella kostnader eller avgifter.
  • Kommunikation och Godkännande: Vi kontaktar er med en offert och förklarar alla detaljer. Om ni är nöjd med offerten och vill fortsätta, godkänner ni den och bokar en tid för att påbörja arbetet.
  • Genomförande av Arbetet: vårt team anländer på den överenskomna tiden för att genomföra dödsbostädningen. Vi arbetar enligt planen som diskuterades med er, tar hand om föremål med omsorg och utför städningen på ett professionellt sätt.

Få en kostnadsfri offert

Begär din kostnadsfri anpassade offert idag!