handom-ikon

Om oss

Vi tar hand om alla ärenden inom dödsbo vädering, tömning, städning och flytthjälp
Handom AB

Handom AB – Er Partner för Helhetslösningar vid Dödsbohantering

Har ni ett dödsbo som behöver hanteras på ett respektfullt och omfattande sätt?

Vi på Handom AB förstår att hanteringen av ett dödsbo är en komplex och känslosam process. Vi är er pålitliga partner som specialiserar oss på dödsbohantering i Uddevalla med omnejd.

Vår Expertis

Vi erbjuder en komplett lösning med både tömning och städning av dödsbo. Vårt erfarna team tar hand om hela processen åt er och strävar efter att underlätta bördan i en svår tid. Dessutom kan vi även köpa upp dödsboet om så önskas.

Respektfull Hantering

Varje föremål behandlas med respekt och omsorg. Vår fokus ligger på att skapa en ren och värdig miljö samtidigt som vi tar hänsyn till era önskemål och behov.

Kontakta Oss

Låt oss vara er partner under denna känsliga tid. Kontakta oss idag för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med dödsbohanteringen.

FAQ

1. Vilka tjänster erbjuder ni för dödsbohantering?

Vi erbjuder en rad tjänster inklusive tömning av dödsbo, städning, sortering och omhändertagande av tillhörigheter samt eventuell köp av dödsbo.

2. Hur går processen till för att anlita era tjänster?

Det första steget är att antingen ringa oss direkt eller använda vårt offert sida för en diskussion och behovsanalys. Sedan planerar vi en tid för att inspektera dödsboet och lämna en kostnadsfri offert. Vid godkännande av offerten påbörjar vi arbetet med tömning och städning enligt överenskommen tidplan.

3. Vilka områden och regioner täcker ni?

Vi erbjuder våra tjänster i Västra Götalands län med omnejd. Kontakta oss för att diskutera eventuella särskilda platser utanför detta område.

4. Kan ni köpa upp hela dödsboet?

Ja, vi kan diskutera möjligheten att köpa upp hela eller delar av dödsboet. Kontakta oss för mer information.

5. Hur lång tid tar det att tömma och städa ett dödsbo?

Tidslängden varierar beroende på storlek, skick och komplexitet av dödsboet. Vi strävar efter att utföra arbetet effektivt med respekt för era önskemål och behov.

6. Är ni certifierade och försäkrade för att hantera dödsbo?

Ja, vårt team är erfaret och certifierat för att hantera dödsbohantering. Vi är också fullt försäkrade för att täcka eventuella olyckor eller skador under arbetet.

7. Kan ni hantera specifika önskemål eller specialföremål från dödsboet?

Absolut, vi anpassar våra tjänster och hantering baserat på era specifika önskemål. Vi tar hand om varje föremål med omsorg och respekt.

8. Hur kan vi kontakta er för att diskutera våra behov för dödsbohantering?

Ni kan nå oss via telefon, e-post eller fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida för att boka en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss