Välkommen till Handom AB

Din partner för professionell och pålitlig städning!

Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda städtjänster av högsta kvalitet för att möta dina unika behov. Med en passion för renhet och en dedikerad personal är vi redo att göra ditt hem eller företag skinande rent.

Get offertVåra tjänster
ÓÄČ
Anpassat efter dig
ÔÜÖ
14 dagar garanti
ÓÄ£
Flexibilitet
ÔĖ†
Uddevala
076 558 7 558

24/7 kundtjänt

ÔÄó
24/7 Kundtjänst
Städtjänster

Handom AB: Er Partner för Professionell Städning

Välj Handom AB för att uppleva en professionell städning som inte bara möter dina förväntningar utan överträffar dem. Vi är här för att skapa en ren och fräsch miljö som du kan lita på och njuta av.

Erfarenhet och Expertis:

Med åratals av erfarenhet inom städbranschen har Handom AB utvecklat en djupgående expertis inom professionell städning. Vårt dedikerade team av erfarna städproffs är välutbildade för att möta och överträffa dina högsta förväntningar.

Skräddarsydda Tjänster:

Vi förstår att varje kund har unika behov. Våra städningstjänster är skräddarsydda för att passa just dina krav och önskemål. Oavsett om det gäller hemmet eller företaget, strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar perfekt.

Högkvalitativ Utrustning och Produkter:

För att säkerställa en professionell städning av högsta kvalitet använder vi endast toppmoderna städredskap och certifierade rengöringsprodukter. Vår teknik och utrustning är utformade för att ge en effektiv och noggrann rengöring varje gång.

Städgaranti

Vi är stolta över vår städgaranti, vilken är en försäkran om vår strävan efter kundens fullständiga tillfredsställelse. Om du inte är nöjd med städningen, åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 14 dagar.

Våra tjänster

ÓĀí

Dödsbostädning

V√•r d√∂dsbost√§dningstj√§nst √§r skapad med omtanke och respekt f√∂r att underl√§tta en k√§nslig tid. Vi tar hand om st√§dningen, s√• att du kan fokusera p√• det viktiga ‚Äď att s√∂rja och hantera andra aspekter av det som beh√∂ver g√∂ras. L√•t oss st√∂dja dig genom att skapa en ren och fr√§sch omgivning.

ÓĀí

Tömning

När du ska tömma ett utrymme, låt oss ta hand om det för dig. Vår tjänst för tömning gör processen enkel, vilket ger dig friheten att fokusera på ditt kommande äventyr.

ÓĀí

Flyttstädning

Låt oss hantera städningen när du byter boende. Vår flyttstädning gör övergången enklare, så att du kan fokusera på att skapa nya minnen i ditt nya hem.

ÓĀí

Flytthjälp

När du behöver hjälp att göra din flytt enklare är vi här för dig. Vår flytthjälp tar hand om lyft och logistik så att du kan se fram emot en smidig och bekymmersfri övergång till ditt nya hem. Låt oss vara din pålitliga partner för att göra din flytt till en positiv och minnesvärd upplevelse.

Våra kunder

”Min upplevelse med Handom AB var fantastisk. Hela processen var smidig och professionell.”

”Jag var verkligen imponerad av st√§dservicen fr√•n Handom AB. Personalen var v√§nlig och uppm√§rksam p√• detaljer. Rekommenderar dem varmt!”

”Jag √§r s√• tacksam att jag hittade Handom AB. Deras dedikation till kundn√∂jdhet √§r tydlig, och mina specifika √∂nskem√•l beaktades verkligen. Enast√•ende service!”

Kontakta oss

Vanliga fr√•gor och svar ‚Äď Handom AB St√§dservice

Vilka typer av städtjänster erbjuder Handom AB?

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för både hemmet och företaget. Det inkluderar dödsbostädning, tömning, flyttstädning, flytthjälp och mycket mer. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.

Hur kan jag få en offert för era tjänster?

För att få en direkt offert för din flyttstädning, fylla i dina uppgifter i vårt offert förmulär.
Annars, är det bäst att kontakta oss direkt. Vi kommer att diskutera dina behov och skapa en offert som är anpassad efter tjänsten du önskar.

Hur bokar jag era tjänster?

Att boka våra tjänster är enkelt. Du kan antingen ringa oss direkt eller använda vårt offert sida. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål för att göra städprocessen så smidig som möjligt.

 

Vilka områden betjänar ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i flera områden. Kontakta oss för att bekräfta om vi betjänar ditt specifika område.

Vad innebär er städgaranti?

Vi på Handom AB strävar efter kundens fullständiga tillfredsställelse. Vår städgaranti garanterar att om du inte är nöjd med vår städning, kommer vi att åtgärda det utan extra kostnad.

Hur länge gäller er städgaranti?

Vår städgaranti gäller vanligtvis inom 14 dagar efter att städningen har utförts.

Offert

Fyll i formuläret så skapar vi en städoffert som är skräddarsydd efter dina exakta behov.